- 1
- linguri ulei de măsline
- 1
- praz
- 1
- cățel de usturoi
- 250 g
- cartofi
- 750 ml
- de supă sau apă
- 1
- broccoli
- 1
- pachet de Frosta „Spanac tocat”
- 0.33
- pahar de smântână
- 2
- linguri de ulei de floarea soarelui
- 2
- linguri de semințe de dovleac
- 2
- linguri de ulei de măsline
- 150 g
- mazăre fragedă gătită
- Puțină sare și pudră de chili
- Încinge ulei într-o tigaie. Adaugă prazul și usturoiul tocat, călește la temperatură mică.
- Adaugă cartofii curățați și tăiați, prăjește.
- Adaugă spanacul și buchețelele de broccoli.
- Toarnă supa/ apa și gătește până legumele se fierb
- Adaugă smântâna peste supă, blendează într-o cremă fină și asezonează pentru gust.
- Presară mazărea, sarea și chilli, stropeşte cu ulei de măsline. Pune într-o tavă și coace 30 minute până devin crocante. Adaugă semințe de dovleac și de floarea soarelui înainte cu 10 minute de a se termina timpul de gătire. Servește cu supă.