- 1
- pachet de Frosta Legume Toscane
- 500 ml
- pastă tomate ( 1 sticlă )
- 4
- ouă
- Puțin zahăr, sare și piper – pentru gust
- 1
- lingură de ulei de măsline
- 1
- lingură de harissa ( pastă de chili )/ pentru gust frunze de pătrunjel
- Baghete pentru servit și 2 linguri de ulei de măsline
- Alune
- 1
- pachet de aluat
- 1
- ou
- 1
- lingură de semințe de susan
- Încinge o lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Pune conținutul pachetului congelat și gătește timp de 8 minute, amestecînd din când în când.
- Toarnă pasta de tomate peste legume, asezonează pentru gust.
- Formează mici goluri în sos. Sparge ouăle înauntru. Gătește cu vasul acoperit până albușul este gătit.
- Taie aluatul in fâșii, unge cu ou și presară cu semințe de susan. Coace la temperatura de 200°C timp de 10 minute până aluatul devine auriu/ușor maroniu
- Unge baghetele cu ulei de măsline, frige-le pe grill până devin crocante.
- Presară pătrunjel tocat și lasă să se odihnească până la servire.