Rețete
Spring rolls cu Mexican Chicken
Descoperă gustul delicios al combinației de bucătărie asiatică și mexicană. Spring rolls cu Mexican Chicken! Dificultate: ușor Calorii: 266 kcal / porție
- 1
- pachet Mexican Chicken FRoSTA
- 1
- lingură de ulei de rapiță
- câteva frunze de salată butterhead
- jumătate de ardei roșu
- jumătate de ardei galben
- ceapă verde
- câteva foi de orez
- 160 g
- de zahăr
- 1
- lingură de făină de cartofi + 150 ml apă
- 100 ml
- de oțet de orez
- 1
- cățel de usturoi
- 0.5
- ardei iute
- sare după gust
- Pregătește sosul: toacă fin ardeiul iute, presează cățelul de usturoi. Într-o cratiță adaugă oțetul, zahărul, ardeiul iute și usturoiul și călește toate ingredientele. Amestecă făina cu apa și adaug-o în sos, mestecă până se îngroașă. Condimentează cu sare și lasă să se răcească.
- Încinge uleiul într-o tigaie și prăjește Mexican Chicken conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Taie legumele în fâșii.
- Rulează spring rolls: înmoaie fiecare foaie de orez individual, adaugă o frunză de salată, bucăți de ardei roșu și galben, ceapă verde și două linguri de Mexican Chicken. Îndoaie marginile foii spre interior și rulează strâns.
- Servește cu sos de chilli.