Rețete
Platou cu orez și spanac
Bucură-te de gustul delicios al unui platou cu spanac suculent și orez delicat, care îți va oferi o masă ușor de preparat și gustoasă într-un singur fel de mâncare - fără efort și mereu delicioasă. Nivel de dificultate: ușor Calorii: 450 kcal per porție
- 1
- pachet Spanac în sos de smântână FRoSTA
- 300 g
- orez Basmati
- 50 g
- roșii uscate
- 1
- ceapă medie
- 2
- căței de usturoi
- 100 g
- brânză Gouda
- 3
- linguri de ulei de măsline
- o mână de busuioc proaspăt
- Fierbe orezul.
- Într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline, adaugă ceapa tăiată și usturoiul tocat.
- Adaugă spanacul congelat în sos de smântână FRoSTA și așteaptă până se evaporă lichidul.
- Adaugă busuiocul tocat, roșiile uscate și orezul. Amestecă.
- Transferă totul într-un vas rezistent la cuptor, presară deasupra brânza rasă.
- Coace în cuptor la 180°C timp de 12-14 minute.