Rețete
Placintă cu ou și Pui cu tăiței
Rețetă rapidă pentru o masă luată la pachet la muncă sau la școală. Combină Pui cu tăiței, legume și ou. Gustosă rece și caldă.
- 1
- pachet Noodles and Chicken FRoSTA
- 100 g
- brânză cheddar (sau alt tip de brânză cu gust intens)
- 3
- linguri de făină de grâu
- 4
- linguri de ceapă verde tocată
- 100 ml
- lapte
- 5
- ouă
- sare, piper - după gust
- 1
- lingură de unt
- 3
- linguri de ulei de rapiță
- Într-o tigaie, încălzește 3 linguri de ulei, adaugă preparatul congelat și gătește la foc mediu timp de 10-12 minute, amestecând din când în când. Lasă-l să se răcească.
- Unge o formă de copt cu unt/ulei de măsline.
- Combină “Pui cu tăiței” , brânza rasă și ceapa verde tocată. Amestecă și așează în forma de copt.
- Pregătește amestecul cu ou: combină ouăle cu laptele și făină. Condimentează cu sare și piper, apoi toarnă amestecul peste ingredientele din tavă.
- Pune în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 25 de minute, până când partea de deasupra se rumenește frumos.
- Servește după ce s-a răcit ușor sau la rece, de exemplu, cu o salată mixtă sau cu ceapă verde tocată.