Rețete
Pește la cuptor cu sos de broccoli și găluște cu parmezan
Pește la cuptor cu sos de broccoli, acompaniat de găluște fine cu parmezan, este propunerea ideală pentru o cină rafinată.
- 1
- pachet Pește cu brocoli din cuptor FRoSTA
- 0.25
- bucăți lămâie
- sare
- piper
- 60 g
- făină de grâu
- 60 g
- brânză ricotta
- 60 g
- parmezan ras
- 1
- bucăță ou
- 0.5
- lingurițe sare
- un vârf de cuțit nucșoară
- 100 g
- roșii cherry
- o mână de rucola
- 1
- lingură ulei de măsline
- 1
- lingură oțet balsamic dens
- Într-un castron pune oul, ricotta, parmezanul ras, sarea, făina și nucșoara. Amestecă bine. Acoperă cu folie de plastic și lasă la frigider timp de aproximativ 30 de minute.
- Adăugă o linguriță de sare în apa care fierbe.
- Formează găluștele cu o lingură și înmoaie lingura în apă fierbinte între fiecare formare a găluștelor. Fierbe găluștele în apă clocotită timp de aproximativ 3-4 minute sau până când plutesc la suprafață.
- Clătește găluștele în apă rece și scurge-le pe un prosop de bucătărie.
- Pregătește peștele cu broccoli conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Taie roșiile cherry în jumătate, adaugă rucola și amestecă-le cu oțetul balsamic și uleiul de măsline, condimentează după gust.
- Așează găluștele fierbinți lângă peștele copt în cuptor, însoțite de salată, stropește cu zeamă de lămâie.