Rețete
Gogoși mexicane crocante și picante
Ai poftă de gogoși crocante umplute cu carne de pui mexican? Nivel de dificultate: Ușor Calorii: 171 kcal per porție
- 1
- pachet Mexican Chicken FRoSTA
- 200 g
- făină de grâu
- 60 g
- unt topit și răcit
- 7 g
- drojdie uscată
- 4
- linguri de apă rece
- 2
- ouă mari
- 2
- linguri de ulei de rapiță
- 1
- linguriță rasă de sare
- 20 g
- piure de roșii
- 1
- lingură de ulei de măsline
- 1
- linguriță de sare
- 1
- linguriță de pastă de ardei iute
- 1
- cățel de usturoi
- câteva crenguțe de oregano
- În tigaie, toarnă ulei și pregătește Mexican Chicken conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-un castron, amestecă ingredientele uscate: făina de grâu, drojdia și o linguriță de sare.
- Adaugă în ingredientele uscate, ouăle, untul topit și răcit, apa rece și amestecă cu o lingură.
- Întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământă-l, apoi întinde-l cu un sucitor.
- Taie cercuri din aluat, apoi umple-le cu Mexican Chicken și închide-le pentru a forma gogoși. Poți lipi marginile cu degetele sau cu o furculiță.
- Așează gogoșile pe o tavă cu hârtie de copt și unge-le cu albuș de ou.
- Coace timp de 20-25 de minute la 180°C.
- După coacere, presară un praf de ardei iute.
Pentru a pregăti sosul de roșii:
- Adaugă o lingură de ulei de măsline, o linguriță de sare, o linguriță de pastă de ardei iute, un cățel de usturoi și câteva crenguțe de oregano în piureul de roșii.
- Amestecă.