Rețete
Burger vegetarian cu guacamole
Burgerul vegetarian cu guacamole este o delicioasă alternativă la burgerii din carne, creată special pentru vegetarieni. Chifla pufoasă este însoțită de un burger suculent, guacamole aromat și salată proaspătă, toate alcătuind o compoziție savuroasă care va plăcea oricui! Nivel de dificultate: ușor Calorii: 820 kcal
- 1
- Burger cu cartofi dulci și morcovi FRoSTA
- 2
- linguri de ulei de rapiță
- 3
- căței de usturoi
- 1
- linguriță de ulei de măsline
- 200 g
- de iaurt natural dens
- sare și piper după gust
- 1
- avocado
- 1
- roșie
- 0.5
- ceapă roșie
- 1
- cățel de usturoi
- câteva crenguțe de coriandru
- sucul de la o jumătate de lime
- sare și piper după gust
- 1
- știulete de porumb proaspăt
- 1
- lingură de unt
- chifle
- legume - felii de castravete, ridichi, salată
- Tăie porumbul în 3 bucăți si fierbe cu sare. Topește o lingură de unt într-o tigaie și călește porumbul fiert timp de 3-4 minute.
- Pune cățelul de usturoi cu coajă într-o tigaie mică cu o linguriță de ulei de măsline, adaugă puțină apă și călește timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie.
- Într-un castron, pune iaurtul, adaugă cățeii de usturoi zdrobiți, curățați, condimentați cu sare și piper, amestecă.
- Pregătește guacamole – zdrobește avocado-ul curățat cu o furculiță, adaugă roșia tăiată mărunt (fără semințe), ceapa tocată mărunt, cățelul de usturoi zdrobit, sucul de lămâie și coriandrul tocat. Condimentează cu sare și piper. Amestecă.
- Intr-o tigaie, încinge 3 linguri de ulei. Prăjește burgerii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.