- 1
- pachet de Frosta Fish Nuggets
- 1
- conopidă
- 3
- linguri de ulei de măsline
- 1
- linguriță de turmetic pudră
- Sare
- 400 ml
- lapte
- 3
- linguri de unt ( pentru a tapeta tavița )
- 3
- linguri făină de grâu
- Sare, piper, nucșoară pudră – pentru gust
- 80 g
- brânză rasă
- Încinge cuptorul la temperatura de 220°C ( cuptor cu convecție 200°C ). Pune nugget-ul de pește într-o tavă.
- Amestecă uleiul de măsline cu pudra de turmeric și buchețelele de conopidă, adaugă sare. Adaugă legumele langa nuggeții de pește. Coace timp de 13 minute ( 11 minute pentru cuptorul cu convecție )
- Topește untul într-o oală și adaugă făina. Amestecă. Adaugă ușor lapte, amestecă. Gătește până sosul devine gros. Adaugă brânza rasă. Asezonează cu sare, piper și pudra de nucșoară.
- Servește nuggeții de pește cu conopida aurie călduță și sosul de brânză.