- 1
- pachet de Frosta Golden Fish Fingers
- 250 g
- roșii cocktail
- 1
- lingură de ulei de măsline
- 2
- pahare de mazăre congelată
- 1
- praz
- 3
- cartofi medii fierți
- 1
- ou
- 4
- linguri făină ovăz
- 2
- linguri ulei de măsline
- ulei pentru prăjit
- sare, piper
- Încinge cuptorul la temperatura de 230°C. Pune batonașele de pește într-o tavă (poți să folosești hârtie de copt). Asezonează roșiile cu ulei de măsline și pune-le lângă batonașele de pește. Coace timp de 12 minute ( 9 minute pentru cuptor cu convecție ).
- Călește prazul tăiat mărunt în ulei de măsline. Adaugă și mazărea și lasă până se dezgheață.
- Pune prazul și mazărea într-un bol mare. Adaugă cartofii fierți, ouăle, făina de ovăz și condimentele.
- Zdrobește și amestecă totul până obții o consistență cremoasă.
- Pune chiftelele în ulei fierbinte (poți să folosești o formă rotundă de metal), frige pe ambele părți pănă devin aurii.